Hondenuitlaatservice Zwolle

Lekker wandelen met je hond is één van de fijnste dingen die je kunt doen, je komt lekker tot rust en bent in de natuur. Maar er zijn ook momenten dat je even niet in de gelegenheid bent om je hond uit te laten. Hiervoor kun je een traditionele hondenuitlaatservice in Zwolle inschakelen. Het nadeel hiervan is dat een hondenuitlaatservice erg duur is. Maar wist je dat er nog een andere optie is? Bij Hondjeuitlaten.nl kom je namelijk in contact met hondenliefhebbers bij jou in de buurt die jouw viervoeter vrijwillig en gratis uitlaten. Zo brengen wij het sociale aspect terug aan de hondenuitlaatservice in Zwolle en leer je personen bij jou uit de buurt kennen. Dit alles voor slechts € 3,95 per maand! Lees snel verder en ontdek alles over ons platform of neem direct contact op!

Waarom Hondjeuitlaten.nl?

Hondjeuitlaten.nl is het moderne alternatief op je traditionele hondenuitlaatservice in Zwolle. Wij brengen het sociale aspect terug door jou in contact te brengen met vrijwilligers in de buurt. Je kunt eenvoudig zien welke vrijwilligers er bij jou in de buurt zijn door op postcode te zoeken bij de wandelmaatjes. Met de ruim 50.000 aangesloten oppassers & uitlaters is er altijd een geschikt wandelmaatje te vinden bij jou in de buurt.

Onze wandelmaatjes bestaan uit hondenliefhebbers die om wat voor reden dan ook zelf geen hond kunnen hebben, maar wel genieten van het gezelschap van een viervoeter. De vrijwilligers doen het puur omdat ze het leuk vinden en willen genieten van het gezelschap van een hond. Zo word jij gelopen op de momenten dat je niet in staat bent om zelf op je hond te passen, terwijl je iemand blij maakt doordat hij/zij tijd kan spenderen met een hond. Een win-winsituatie dus!

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Wij rekenen een vast laag tarief vanaf € 3,95 per maand. Hiermee zorgen wij ervoor dat het platform functioneel blijft en er genoeg vrijwilligers zijn voor onze aangesloten baasjes. Wanneer je je hebt aangemeld kun je zelf zoeken naar geschikte wandelmaatjes bij jou in de buurt. Bekijk de profielen en stuur een bericht als je een potentiële match hebt gevonden. Het is aan jou en de vrijwilliger zelf om de invulling van het oppassen/uitlaten, de mate van contact en de kennismaking te regelen. Wij faciliteren alleen het verbinden van de twee partijen met elkaar op ons platform.

Hondenuitlaatservice Zwolle in een modern jasje: Hondjeuitlaten.nl

Kom nu ook in contact met een vrijwillige hondenoppas in Zwolle! Hondjeuitlaten.nl maakt de traditionele hondenuitlaatservice in Zwolle overbodig door jou in contact te brengen met vrijwilligers in de buurt. Je bent vrij om contact op te nemen met meerdere wandelmaatjes, bijvoorbeeld voor wanneer je een oppas/uitlaten zoekt voor verschillende dagen en/of tijden.

Een tip van ons: ga na het eerste contact via de chat een samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie (en de hond en de vrijwilliger) een goede match zijn.

Inschrijven

Verschillende steden

Copyright © 2014 - 2020 Hondjeuitlaten.nl