Hondenuitlaatservice Zwolle

Lekker wandelen met je hond is één van de fijnste dingen die je kunt doen, je komt lekker tot rust en bent in de natuur. Maar er zijn ook momenten dat je even niet in de gelegenheid bent om je hond uit te laten. Hiervoor kun je een traditionele hondenuitlaatservice in Zwolle inschakelen.

Bekend van o.a.

 • Hondjeuitlaten tijdens NPO
 • Hondjeuitlaten in de Volkskrant
 • Hondjeuitlaten in het AD
 • Hondjeuitlaten op RTL
 • Hondjeuitlaten op NU
 • Hondjeuitlaten in de Telegraaf
 • Hondjeuitlaten op RTV

Het nadeel hiervan is dat een hondenuitlaatservice erg duur is. Maar wist je dat er nog een andere optie is? Bij Hondjeuitlaten.nl kom je namelijk in contact met hondenliefhebbers bij jou in de buurt die jouw viervoeter vrijwillig en gratis uitlaten. Zo brengen wij het sociale aspect terug aan de hondenuitlaatservice in Zwolle en leer je personen bij jou uit de buurt kennen. Dit alles voor slechts € 3,95 per maand! Lees snel verder en ontdek alles over ons platform of neem direct contact op!

Waarom Hondjeuitlaten.nl?

Hondjeuitlaten.nl is het moderne alternatief op je traditionele hondenuitlaatservice in Zwolle. Wij brengen het sociale aspect terug door jou in contact te brengen met vrijwilligers in de buurt. Je kunt eenvoudig zien welke vrijwilligers er bij jou in de buurt zijn door op postcode te zoeken bij de wandelmaatjes. Met de ruim 50.000 aangesloten oppassers & uitlaters is er altijd een geschikt wandelmaatje te vinden bij jou in de buurt.

Onze wandelmaatjes bestaan uit hondenliefhebbers die om wat voor reden dan ook zelf geen hond kunnen hebben, maar wel genieten van het gezelschap van een viervoeter. De vrijwilligers doen het puur omdat ze het leuk vinden en willen genieten van het gezelschap van een hond. Zo word jij gelopen op de momenten dat je niet in staat bent om zelf op je hond te passen, terwijl je iemand blij maakt doordat hij/zij tijd kan spenderen met een hond. Een win-winsituatie dus!

Zoek bij jou in de buurt

Zoeken
Ik zoek ...
In de buurt van ...

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Wij rekenen een vast laag tarief vanaf € 3,95 per maand. Hiermee zorgen wij ervoor dat het platform functioneel blijft en er genoeg vrijwilligers zijn voor onze aangesloten baasjes. Wanneer je je hebt aangemeld kun je zelf zoeken naar geschikte wandelmaatjes bij jou in de buurt. Bekijk de profielen en stuur een bericht als je een potentiële match hebt gevonden. Het is aan jou en de vrijwilliger zelf om de invulling van het oppassen/uitlaten, de mate van contact en de kennismaking te regelen. Wij faciliteren alleen het verbinden van de twee partijen met elkaar op ons platform.

Nieuwste leden

Deze hondjes, vrijwilligers en baasjes zijn recent lid geworden.

Hondenuitlaatservice Zwolle in een modern jasje: Hondjeuitlaten.nl

Kom nu ook in contact met een vrijwillige hondenoppas in Zwolle! Hondjeuitlaten.nl maakt de traditionele hondenuitlaatservice in Zwolle overbodig door jou in contact te brengen met vrijwilligers in de buurt. Je bent vrij om contact op te nemen met meerdere wandelmaatjes, bijvoorbeeld voor wanneer je een oppas/uitlaten zoekt voor verschillende dagen en/of tijden.

Een tip van ons: ga na het eerste contact via de chat een samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie (en de hond en de vrijwilliger) een goede match zijn.

Het grootste netwerk
van hondenliefhebbers. Hier vinden baasjes en vrijwilligers elkaar
79.726 Oppassers en uitlaters
52.346 Baasjes

Wat onze leden zeggen

 • Larissa

  Baasje van Babou

  Hondjeuitlaten, ik had er via via over gehoord. Babou is een erg energiek hondje en wij vonden en vinden dat hij weleens wat extra aandacht verdient. Al snel kreeg ik een reactie en hadden wij een match. Via Hondjeuitlaten hebben wij een superleuke oppas voor Babou gevonden. Wij zijn blij, maar Babou helemaal. Die staat al vrolijk bij de deur te kwispelen zodra hij haar voetstappen van een afstand hoort.

 • Carolien

  Vrijwilliger

  Ik las een artikel in het AD over Hondjeuitlaten en werd meteen enthousiast. Wij kiezen vooralsnog niet voor een eigen hond, maar ik vind het wel heel gezellig om geregeld met een hondje te gaan wandelen. De match was snel gemaakt. Al twee jaar lang genieten we alle drie van dit contact. Het is een heerlijk enthousiast beestje. Hartstikke gezellig zo, en iedereen blij.

 • Nikki

  Vrijwilliger voor Lotje

  Wat wil ik toch graag een hond! Alleen past het niet helemaal in ons leven op het moment. Toen was daar hondjeuitlaten.nl; wat een uitkomst! Voor mij (ik heb eens per week een hondje), voor het baasje (als ze geen tijd heeft, is er oppas of er is geen uitlaatservice nodig) en Lot (zij heeft de hele dag gezelschap). Inmiddels ben ik al een jaar een keer per week oppas voor Lotje. Super blij! #happydogshappyhumans

 • Annette

  Vrijwilliger

  Al heel lang wilde ik een hond maar vanwege mijn werk dacht ik wel dat ik de opvang goed moest regelen. Voordat ik een hond had ben ik daarom eerst op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor opvang en uitlaten. Via de media hoorde ik van Hondjeuitlaten.nl en vrij snel heb ik me aangemeld. Wij hebben een goede match gevonden! Skip en Cathelijne lopen al sinds een jaar regelmatig een rondje.

 • Bas

  Baasje van Puk

  We hebben elkaar in het Panbos bij Utrecht ontmoet en er was zeker een klik tussen Puk, Willemijn en mij. Dit heeft erin geresulteerd dat Puk aanstaande maandag een nachtje gaat logeren bij het hele gezin van Willemijn en als dit bevalt gaat dit in de toekomst vaker gebeuren.

 • Ivonne

  Baasje

  Sinds kort ook contact gekregen met Tiemen. We krijgen zoveel verzoeken binnen dat we vaak nee moeten zeggen, maar Tiemen zijn verzoek sprong eruit. Hij wilt binnenkort zijn vriendin als kado geven dat ze onze hond mag gaan uitlaten. Dat is haar droomwens. Hoe leuk en lief is dat! Tiemen is langs geweest, dat klikte en een datum is gepland. Ze wonen ook vlak om de hoek. Erg leuk en handig. En dit alles loopt dus via en dankzij jullie site!!

 • Ivonne

  Baasje

  De langste match die we al hebben via hondjeuitlaten is Angela. Zij heeft een heel lief gezin die meerdere malen ons oogappeltje Charlie zeer liefdevol heeft opgevangen. Ze wonen ook vlakbij wat voor allebei praktisch is. Aan beide kanten zijn we erg blij met deze match!

 • Jos

  Baasje van Sem

  Afgelopen week Sem is overleden. Een Riesen schnauzer van bijna 12 jaar is mooi, maar we missen haar enorm. Ik wil jullie laten weten dat ik erg blij ben geweest met jullie organisatie. Dagelijks was er een wandelvriendin voor Sem Echt fantastisch. Ik kan het iedereen aanraden.

 • Hanneke

  Vrijwilliger

  Ik heb tot 12 jaar geleden altijd een hond gehad en ik miste het. Via hondjeuitlaten kwam ik aan een hele fijne uitlaathond met een al even fijn gezin eraan vast. Door haar uit te laten merkte ik dat ik "het" nog steeds heb, en naar aanleiding daarvan heb ik besloten om mijn leven weer op een hond in te richten. Iedereen blij.

 • Melissa

  Vrijwilliger

  De klik was er direct!

 • Inge

  Vrijwilliger

  Mijn complimenten voor jullie leuke website. Ik heb er het oppashondje van mijn dromen gevonden. Die woonde met zijn baasje bij mij op het plein, maar we hebben elkaar pas gevonden via jullie website. Veel dank dus voor jullie werk! Vriendelijke groet, Inge

 • Judith

  Vrijwilliger

  Even een complimentje voor jullie. Sinds een week ben ik lid en ik heb al meerdere dates gehad met mensen die Loulou zouden willen uitlaten, of zelfs een dagje /nachtje thuis zouden willen hebben om op te passen. Het zijn stuk voor stuk hele aardige betrouwbare slimme jonge mensen van begin 20. Ben er heel blij mee en kan zo op dagen dat ik niet thuis ben (werk in de zorg) toch met een gerust hart Loulou achterlaten. Dus dank voor het opzetten van dit platform. Het is zijn geld dubbel en dwars waard. groet! Judith

 • Nienke

  Baasje

  Goedemorgen, Ik wilde even een compliment geven voor jullie website! Ik heb mij pas een week geleden ingeschreven en na gelijk al vele reacties ontvangen te hebben, gister persoonlijk ontmoet met het meisje dat vanaf volgende week de honden uit komt laten! Super! Heel erg bedankt! Verder is de site overzichtelijk en door foto's en een profieltekst erg duidelijk wie je voor je hebt. Ook fijn dat er ook in deze regio (Achterhoek) zoveel mensen bij jullie ingeschreven zijn. Groetjes Nienke

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.