Hondenuitlaatservice Haarlem

Zoek jij een hondenoppas of hondenuitlaatservice in Haarlem? Bij Hondjeuitlaten.nl kom je al vanaf € 3,95 per maand in contact met hondenliefhebbers die vrijwillig op jouw hond passen of je hond uitlaten. Traditionele hondenuitlaatservices zijn vaak aan de prijs en niet geschikt voor iedere hond. Wij van hondjeuitlaten.nl bieden een platform waar hondenliefhebbers in contact worden gebracht met hondenbezitters in de buurt die een tijdelijke of structurele oppas zoeken. Meer weten over deze vorm van hondenuitlaatservice in Haarlem? Lees dan verder of neem direct contact op!

Waarom Hondjeuitlaten.nl?

Hondjeuitlaten.nl brengt het sociale aspect terug aan de hondenuitlaatservice en verbinden hondenbezitters met andere hondenliefhebbers in de buurt die om wat voor reden ook zelf geen hond kunnen hebben, maar wel graag van het gezelschap van een viervoeter willen genieten. Met ruim 50.000 potentiële uitlaters door het hele land kunnen we met trots zeggen dat we geen standaard hondenuitlaatservice in Haarlem zijn.

In tegenstelling tot traditionele hondenuitlaatservices betaal je ons niet voor het oppassen en uitlaten van je hond(en), maar betaal je slechts € 3,95 per maand om in contact te komen met een of meerdere vaste hondenoppassers of uitlaters. De vrijwilligers doen het puur omdat ze het leuk vinden en willen genieten van het gezelschap van een trouwe viervoeter. Zo helpen beide partijen elkaar!

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Je kunt van ons een vast laag tarief verwachten. Wij verbinden ruim 50.000 hondenliefhebbers aan baasjes die een oppas of uitlater zoeken voor hun hond. Nadat er een match is gemaakt is het aan het baasje en het wandelmaatje zelf om de invulling van het oppassen, de mate van contact en de kennismaking te regelen. Wij faciliteren alleen het verbinden van de twee partijen met elkaar op ons platform.

In de praktijk blijkt dat het vaak om een of meerdere vaste momenten in de week gaat, bijvoorbeeld wanneer het baasje moet werken. Wanneer er eenmaal een band is gesmeed verloopt het contact en het afspreken voor oppas veelal soepel. Wij helpen bij het kennismakingsproces. Ben je benieuwd naar de vrijwilligers bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje bij de wandelmaatjes!

Kom in contact met een geschikte hondenoppas in Haarlem

Vergeet je standaard hondenuitlaatservice in Haarlem en kies voor Hondjeuitlaten.nl om in contact te komen met een geschikte hondenoppas in Haarlem. Je kunt zelf met meerdere hondenliefhebbers contact opnemen en voor het wandelmaatje kiezen waar je het beste gevoel bij hebt (of meerdere wandelmaatjes, bijvoorbeeld voor verschillende dagen).

Een tip van ons: ga eerst eens samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie een goede match zijn en de hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje in kwestie.

Inschrijven

Verschillende steden
Copyright © 2014 - 2024 Hondjeuitlaten.nl