Hondenuitlaatservice Nijmegen

De band tussen een hond en zijn baasje is prachtig. Wanneer je door omstandigheden, drukte of een andere reden zelf niet meer (altijd) instaat bent om op je hond te passen of je hond uit te laten ben je snel aangewezen op hulp van familie/vrienden of een hondenuitlaatservice in Nijmegen. Maar wist je dat je ook een gemakkelijk een vrijwilliger in de buurt kunt vinden? Bij Hondjeuitlaten.nl verbinden wij hondenbezitters met hondenliefhebbers in de buurt. Zo brengen we het sociale aspect terug en bespaar je een hoop geld! Meer weten over deze vorm van hondenuitlaatservice Nijmegen. Lees dan verder of neem direct contact op!

Waarom hondjeuitlaten.nl?

Onze missie is om mensen te verbinden door middel van het gezamenlijke enthousiasme voor honden. Wanneer je vaak gebruik maakt van een traditionele hondenuitlaatservice in Nijmegen kunnen de kosten flink oplopen. Met Hondjeuitlaten.nl kun je voor slechts € 3,95 per maand in contact komen met ruim 50.000 potentiële uitlaters. Het mooiste: deze mensen doen het helemaal gratis!

Onze vrijwilligers zijn mensen die graag op een hond willen passen of met een hond willen wandelen. Veelal zijn het hondenliefhebbers die om wat voor reden dan ook zelf geen hond kunnen hebben, maar wel genieten van het gezelschap van een viervoeter. Met ruim 50.000 vrijwilligers vind je altijd een geschikte match bij jou in de buurt!

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Zoals reeds aangegeven is Hondjeuitlaten.nl geen standaard hondenuitlaatservice in Nijmegen. Wat je wel van ons kan verwachten is een vast laag tarief en een ruim aanbod van potentiële wandelmaatjes. Ook zonder abonnement kun je kijken welke vrijwilligers er bij jou in de buurt zijn! Met een abonnement kun je chatten met de vrijwilligers om te kijken of er een klik is en de verwachtingen met betrekking tot oppassen en uitlaten overeenkomen.

Nadat er een match is gemaakt is het aan het baasje en het wandelmaatje zelf om de invulling van het oppassen, de mate van contact en de kennismaking te regelen. Wij faciliteren alleen het verbinden van de twee partijen met elkaar op ons platform.

Kom in contact met een geschikte hondenoppas in Nijmegen

Vergeet je standaard hondenuitlaatservice in Nijmegen en kies voor Hondjeuitlaten.nl om in contact te komen met een geschikte hondenoppas in Nijmegen. Je bent vrij om contact op te nemen met verschillende vrijwilligers om tot een goede match te komen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een oppas zoekt voor verschillende dagen.

Een tip van ons: ga eerst eens samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie een goede match zijn en de hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje in kwestie.

Inschrijven

Verschillende steden

Copyright © 2014 - 2020 Hondjeuitlaten.nl