Hondenuitlaatservice Eindhoven

Heb je zelf geen tijd om je hond uit te laten in Eindhoven? Dan is een hondenuitlaatservice in de buurt natuurlijk ideaal. Helaas is een hondenoppas niet altijd even goedkoop. Dit moet en kan anders. Bij Hondjeuitlaten.nl brengen wij jou daarom graag in contact met hondenliefhebbers die vrijwillig en dus voor niks jouw hond willen uitlaten. Hierdoor is een dure, onpersoonlijke hondenuitlaatservice in Eindhoven verleden tijd.

Bekend van o.a.

 • Hondjeuitlaten tijdens NPO
 • Hondjeuitlaten in de Volkskrant
 • Hondjeuitlaten in het AD
 • Hondjeuitlaten op RTL
 • Hondjeuitlaten op NU
 • Hondjeuitlaten in de Telegraaf
 • Hondjeuitlaten op RTV

Wij brengen hondenliefhebbers en baasjes die een oppas of uitlater zoeken in contact en dat al vanaf slechts € 3,95 per maand! Benieuwd naar hoe ons platform werkt en wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder of neem contact op. Hondenuitlaatservice in Eindhoven? Hondjeuitlaten.nl helpt je verder!

Waarom kiezen voor Hondjeuitlaten.nl?

Waarom je voor ons zou moeten kijken in plaats van voor een traditionele uitlaatservice? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. In tegenstelling tot een traditionele hondenuitlaatservice betaal je ons niet voor het uitlaten (of oppassen). Wij brengen je voor slechts € 3,95 per maand in contact met échte hondenliefhebbers die vrijwillig op jouw hond willen passen. De vrijwilligers doen dit dus niet voor het geld, maar puur omdat ze het leuk vinden en genieten van het gezelschap van trouwe viervoeters.

Een win-win situatie dus! Op deze manier ben je niet alleen goedkoper uit, ook krijgt jouw hond de aandacht en zorg die hij/zij verdient. Met meer dan 80.000 potentiële uitlaters door het hele land kunnen we met trots zeggen dat we geen standaard hondenuitlaatservice in Eindhoven zijn.

Zoek bij jou in de buurt

Zoeken
Ik zoek ...
In de buurt van ...

Hoe gaat het in zijn werking?

Hondjeuitlaten.nl is niet alleen heel voordelig, maar werkt ook nog eens erg simpel. Wij vragen een klein bedrag per maand voor het gebruik van ons platform. Ook zonder abonnement kun je kijken naar mogelijke vrijwilligers in de buurt, echter om in contact te komen is wel een abonnement nodig.

Wanneer je een potentiële match hebt gevonden is het vervolgens aan het baasje en het wandelmaatje om invulling te geven aan het uitlaten/oppassen, de mate van contact en de kennismaking. Willen jullie eerst even chatten om elkaar beter te leren kennen of even op de koffie met de hond erbij? Hier zijn jullie samen geheel vrij in.

Op ons platform komen hondenbezitters en hondenliefhebbers in contact met elkaar. Ben je benieuwd naar vrijwilligers in de buurt van Eindhoven? Neem dan nu een kijkje bij de wandelmaatjes!

Nieuwste leden

Deze hondjes, vrijwilligers en baasjes zijn recent lid geworden.

Vind een geschikte vrijwillige hondenoppas in Eindhoven

Het vinden van een geschikte en goedkope hondenoppas in Eindhoven is nog nooit zo makkelijk geweest. Geef je postcode op en zoek tussen de 82.000+ profielen jouw geschikte match. Hondjeuitlaten.nl is actief in zowel Nederland als België. Waar je dus ook woont, bij ons vind je altijd een geschikte vrijwilliger. Zie je een potentiële match? Klik op het profiel en kom in contact!

Hondenuitlaatservice in Eindhoven? Neem nu contact op!

Op zoek naar een hondenuitlaatservice in Eindhoven? Bij Hondjeuitlaten.nl ben je aan het juiste adres. Wij brengen baasjes en vrijwillige hondenliefhebbers bij elkaar. Vind nu jouw geschikte hondenuitlater en ga zonder zorgen van huis. Je bent zelf te allen tijde volledig de baas over met wie je afspreekt. Ga eerst eens samen op de koffie en kijk of je hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje. Hondenuitlaatservice in Eindhoven? Schrijf je nu in. Het vinden van een geschikte hondenoppas is nog nooit zo makkelijk (en voordelig) geweest!

Het grootste netwerk
van hondenliefhebbers. Hier vinden baasjes en vrijwilligers elkaar
79.726 Oppassers en uitlaters
52.346 Baasjes

Wat onze leden zeggen

 • Larissa

  Baasje van Babou

  Hondjeuitlaten, ik had er via via over gehoord. Babou is een erg energiek hondje en wij vonden en vinden dat hij weleens wat extra aandacht verdient. Al snel kreeg ik een reactie en hadden wij een match. Via Hondjeuitlaten hebben wij een superleuke oppas voor Babou gevonden. Wij zijn blij, maar Babou helemaal. Die staat al vrolijk bij de deur te kwispelen zodra hij haar voetstappen van een afstand hoort.

 • Carolien

  Vrijwilliger

  Ik las een artikel in het AD over Hondjeuitlaten en werd meteen enthousiast. Wij kiezen vooralsnog niet voor een eigen hond, maar ik vind het wel heel gezellig om geregeld met een hondje te gaan wandelen. De match was snel gemaakt. Al twee jaar lang genieten we alle drie van dit contact. Het is een heerlijk enthousiast beestje. Hartstikke gezellig zo, en iedereen blij.

 • Nikki

  Vrijwilliger voor Lotje

  Wat wil ik toch graag een hond! Alleen past het niet helemaal in ons leven op het moment. Toen was daar hondjeuitlaten.nl; wat een uitkomst! Voor mij (ik heb eens per week een hondje), voor het baasje (als ze geen tijd heeft, is er oppas of er is geen uitlaatservice nodig) en Lot (zij heeft de hele dag gezelschap). Inmiddels ben ik al een jaar een keer per week oppas voor Lotje. Super blij! #happydogshappyhumans

 • Annette

  Vrijwilliger

  Al heel lang wilde ik een hond maar vanwege mijn werk dacht ik wel dat ik de opvang goed moest regelen. Voordat ik een hond had ben ik daarom eerst op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor opvang en uitlaten. Via de media hoorde ik van Hondjeuitlaten.nl en vrij snel heb ik me aangemeld. Wij hebben een goede match gevonden! Skip en Cathelijne lopen al sinds een jaar regelmatig een rondje.

 • Bas

  Baasje van Puk

  We hebben elkaar in het Panbos bij Utrecht ontmoet en er was zeker een klik tussen Puk, Willemijn en mij. Dit heeft erin geresulteerd dat Puk aanstaande maandag een nachtje gaat logeren bij het hele gezin van Willemijn en als dit bevalt gaat dit in de toekomst vaker gebeuren.

 • Ivonne

  Baasje

  Sinds kort ook contact gekregen met Tiemen. We krijgen zoveel verzoeken binnen dat we vaak nee moeten zeggen, maar Tiemen zijn verzoek sprong eruit. Hij wilt binnenkort zijn vriendin als kado geven dat ze onze hond mag gaan uitlaten. Dat is haar droomwens. Hoe leuk en lief is dat! Tiemen is langs geweest, dat klikte en een datum is gepland. Ze wonen ook vlak om de hoek. Erg leuk en handig. En dit alles loopt dus via en dankzij jullie site!!

 • Ivonne

  Baasje

  De langste match die we al hebben via hondjeuitlaten is Angela. Zij heeft een heel lief gezin die meerdere malen ons oogappeltje Charlie zeer liefdevol heeft opgevangen. Ze wonen ook vlakbij wat voor allebei praktisch is. Aan beide kanten zijn we erg blij met deze match!

 • Jos

  Baasje van Sem

  Afgelopen week Sem is overleden. Een Riesen schnauzer van bijna 12 jaar is mooi, maar we missen haar enorm. Ik wil jullie laten weten dat ik erg blij ben geweest met jullie organisatie. Dagelijks was er een wandelvriendin voor Sem Echt fantastisch. Ik kan het iedereen aanraden.

 • Hanneke

  Vrijwilliger

  Ik heb tot 12 jaar geleden altijd een hond gehad en ik miste het. Via hondjeuitlaten kwam ik aan een hele fijne uitlaathond met een al even fijn gezin eraan vast. Door haar uit te laten merkte ik dat ik "het" nog steeds heb, en naar aanleiding daarvan heb ik besloten om mijn leven weer op een hond in te richten. Iedereen blij.

 • Melissa

  Vrijwilliger

  De klik was er direct!

 • Inge

  Vrijwilliger

  Mijn complimenten voor jullie leuke website. Ik heb er het oppashondje van mijn dromen gevonden. Die woonde met zijn baasje bij mij op het plein, maar we hebben elkaar pas gevonden via jullie website. Veel dank dus voor jullie werk! Vriendelijke groet, Inge

 • Judith

  Vrijwilliger

  Even een complimentje voor jullie. Sinds een week ben ik lid en ik heb al meerdere dates gehad met mensen die Loulou zouden willen uitlaten, of zelfs een dagje /nachtje thuis zouden willen hebben om op te passen. Het zijn stuk voor stuk hele aardige betrouwbare slimme jonge mensen van begin 20. Ben er heel blij mee en kan zo op dagen dat ik niet thuis ben (werk in de zorg) toch met een gerust hart Loulou achterlaten. Dus dank voor het opzetten van dit platform. Het is zijn geld dubbel en dwars waard. groet! Judith

 • Nienke

  Baasje

  Goedemorgen, Ik wilde even een compliment geven voor jullie website! Ik heb mij pas een week geleden ingeschreven en na gelijk al vele reacties ontvangen te hebben, gister persoonlijk ontmoet met het meisje dat vanaf volgende week de honden uit komt laten! Super! Heel erg bedankt! Verder is de site overzichtelijk en door foto's en een profieltekst erg duidelijk wie je voor je hebt. Ook fijn dat er ook in deze regio (Achterhoek) zoveel mensen bij jullie ingeschreven zijn. Groetjes Nienke

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.