Hondenuitlaatservice Apeldoorn

Heb je een hond en woon je in de regio Apeldoorn? Heb je wel eens moeite met het vinden van een geschikte hondenoppas of maak je gebruik van een hondenuitlaatservice in Apeldoorn? Lees dan verder!

Bekend van o.a.

 • Hondjeuitlaten tijdens NPO
 • Hondjeuitlaten in de Volkskrant
 • Hondjeuitlaten in het AD
 • Hondjeuitlaten op RTL
 • Hondjeuitlaten op NU
 • Hondjeuitlaten in de Telegraaf
 • Hondjeuitlaten op RTV

Wij van Hondjeuitlaten.nl bieden een platform waarmee we hondenbezitters in contact brengen met hondenliefhebbers met als doel om een vrijwillige hondenoppas te vinden bij jou in de buurt. Een traditionele hondenuitlaatservice in Apeldoorn brengt al snel €10 in rekening per uitlaatbeurt. Met Hondjeuitlaten.nl kom je voor slechts €3,95 in contact met ruim 50.000 vrijwilligers door het hele land, hierdoor vind je altijd een geschikt wandelmaatje, uitlater of oppas!

Waarom kies je voor hondjeuitlaten.nl?

Allereerst is Hondjeuitlaten.nl een stuk voordeliger dan je traditionele hondenuitlaatservice in Apeldoorn. Je betaalt een klein bedrag per maand om in contact te komen met zoveel vrijwilligers als je wilt. Wanneer je eenmaal één of meerdere geschikte matches hebt gevonden kun je dus aanzienlijk besparen in je maandelijkse kosten.

Niet te vergeten is het sociale aspect van ons platform. We brengen je namelijk in contact met mensen uit de buurt. In grote steden is het helemaal niet vanzelfsprekend dat je je buren kent. Dit maakt het vragen om hulp een stuk lastiger. Met Hondjeuitlaten.nl kom je dus in contact met de mensen in je buurt die je hond voor je willen uitlaten. Zo maak jij de vrijwilliger blij doordat deze kan genieten van het gezelschap van een trouwe viervoeten, terwijl je zelf wordt ontzorgd.

Zoek bij jou in de buurt

Zoeken
Ik zoek ...
In de buurt van ...

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Hondjeuitlaten.nl is een sociaal platform die mensen verbindt en bijdraagt aan de levenskwaliteit van zowel hond, baasje als vrijwilliger. Om deze reden houden wij ons platform betaalbaar voor iedereen. Je kunt van ons dan ook een vast laag tarief verwachten (al vanaf €3,95 per maand). Zo houden we ons platform toegankelijk voor iedereen.

Daarnaast mag je verwachten dat er ten alle tijden genoeg vrijwilligers (of zoals wij ze liever noemen: wandelmaatjes) beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Zo wachten er maar liefst 200 potentiële wandelmaatjes in Apeldoorn op een leuke viervoeter die ze mogen uitlaten. Kijk nu welke wandelmaatjes er bij jou in de buurt zijn!

Nieuwste leden

Deze hondjes, vrijwilligers en baasjes zijn recent lid geworden.

Vind een geschikte hondenoppas in Apeldoorn!

Dus meld je nu aan en vind binnen no-time een geschikte (en vrijwillige) hondenoppas in Apeldoorn! Wij bieden je het platform, waarna je zelf contact op kan nemen met de vele wandelmaatjes. Onze tip: ga eens een keer samen koffiedrinken.

Zo kun je elkaar rustig leren kennen en kan de hond al enigszins wennen. In de praktijk zien we dat dit vaak leidt tot een langdurige en vrijwillige samenwerking en soms zelfs tot vriendschappen. Dus wacht niet langer, vergeet je traditionele hondenuitlaatservice in Apeldoorn en meld je nu aan!

Woon je in een andere stad, zoals Amsterdam? Klik dan hier om een alternatief te vinden voor je traditionele hondenuitlaatservice Amsterdam.

Het grootste netwerk
van hondenliefhebbers. Hier vinden baasjes en vrijwilligers elkaar
80.528 Oppassers en uitlaters
52.999 Baasjes

Wat onze leden zeggen

 • Larissa

  Baasje van Babou

  Hondjeuitlaten, ik had er via via over gehoord. Babou is een erg energiek hondje en wij vonden en vinden dat hij weleens wat extra aandacht verdient. Al snel kreeg ik een reactie en hadden wij een match. Via Hondjeuitlaten hebben wij een superleuke oppas voor Babou gevonden. Wij zijn blij, maar Babou helemaal. Die staat al vrolijk bij de deur te kwispelen zodra hij haar voetstappen van een afstand hoort.

 • Carolien

  Vrijwilliger

  Ik las een artikel in het AD over Hondjeuitlaten en werd meteen enthousiast. Wij kiezen vooralsnog niet voor een eigen hond, maar ik vind het wel heel gezellig om geregeld met een hondje te gaan wandelen. De match was snel gemaakt. Al twee jaar lang genieten we alle drie van dit contact. Het is een heerlijk enthousiast beestje. Hartstikke gezellig zo, en iedereen blij.

 • Nikki

  Vrijwilliger voor Lotje

  Wat wil ik toch graag een hond! Alleen past het niet helemaal in ons leven op het moment. Toen was daar hondjeuitlaten.nl; wat een uitkomst! Voor mij (ik heb eens per week een hondje), voor het baasje (als ze geen tijd heeft, is er oppas of er is geen uitlaatservice nodig) en Lot (zij heeft de hele dag gezelschap). Inmiddels ben ik al een jaar een keer per week oppas voor Lotje. Super blij! #happydogshappyhumans

 • Annette

  Vrijwilliger

  Al heel lang wilde ik een hond maar vanwege mijn werk dacht ik wel dat ik de opvang goed moest regelen. Voordat ik een hond had ben ik daarom eerst op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor opvang en uitlaten. Via de media hoorde ik van Hondjeuitlaten.nl en vrij snel heb ik me aangemeld. Wij hebben een goede match gevonden! Skip en Cathelijne lopen al sinds een jaar regelmatig een rondje.

 • Bas

  Baasje van Puk

  We hebben elkaar in het Panbos bij Utrecht ontmoet en er was zeker een klik tussen Puk, Willemijn en mij. Dit heeft erin geresulteerd dat Puk aanstaande maandag een nachtje gaat logeren bij het hele gezin van Willemijn en als dit bevalt gaat dit in de toekomst vaker gebeuren.

 • Ivonne

  Baasje

  Sinds kort ook contact gekregen met Tiemen. We krijgen zoveel verzoeken binnen dat we vaak nee moeten zeggen, maar Tiemen zijn verzoek sprong eruit. Hij wilt binnenkort zijn vriendin als kado geven dat ze onze hond mag gaan uitlaten. Dat is haar droomwens. Hoe leuk en lief is dat! Tiemen is langs geweest, dat klikte en een datum is gepland. Ze wonen ook vlak om de hoek. Erg leuk en handig. En dit alles loopt dus via en dankzij jullie site!!

 • Ivonne

  Baasje

  De langste match die we al hebben via hondjeuitlaten is Angela. Zij heeft een heel lief gezin die meerdere malen ons oogappeltje Charlie zeer liefdevol heeft opgevangen. Ze wonen ook vlakbij wat voor allebei praktisch is. Aan beide kanten zijn we erg blij met deze match!

 • Jos

  Baasje van Sem

  Afgelopen week Sem is overleden. Een Riesen schnauzer van bijna 12 jaar is mooi, maar we missen haar enorm. Ik wil jullie laten weten dat ik erg blij ben geweest met jullie organisatie. Dagelijks was er een wandelvriendin voor Sem Echt fantastisch. Ik kan het iedereen aanraden.

 • Hanneke

  Vrijwilliger

  Ik heb tot 12 jaar geleden altijd een hond gehad en ik miste het. Via hondjeuitlaten kwam ik aan een hele fijne uitlaathond met een al even fijn gezin eraan vast. Door haar uit te laten merkte ik dat ik "het" nog steeds heb, en naar aanleiding daarvan heb ik besloten om mijn leven weer op een hond in te richten. Iedereen blij.

 • Melissa

  Vrijwilliger

  De klik was er direct!

 • Inge

  Vrijwilliger

  Mijn complimenten voor jullie leuke website. Ik heb er het oppashondje van mijn dromen gevonden. Die woonde met zijn baasje bij mij op het plein, maar we hebben elkaar pas gevonden via jullie website. Veel dank dus voor jullie werk! Vriendelijke groet, Inge

 • Judith

  Vrijwilliger

  Even een complimentje voor jullie. Sinds een week ben ik lid en ik heb al meerdere dates gehad met mensen die Loulou zouden willen uitlaten, of zelfs een dagje /nachtje thuis zouden willen hebben om op te passen. Het zijn stuk voor stuk hele aardige betrouwbare slimme jonge mensen van begin 20. Ben er heel blij mee en kan zo op dagen dat ik niet thuis ben (werk in de zorg) toch met een gerust hart Loulou achterlaten. Dus dank voor het opzetten van dit platform. Het is zijn geld dubbel en dwars waard. groet! Judith

 • Nienke

  Baasje

  Goedemorgen, Ik wilde even een compliment geven voor jullie website! Ik heb mij pas een week geleden ingeschreven en na gelijk al vele reacties ontvangen te hebben, gister persoonlijk ontmoet met het meisje dat vanaf volgende week de honden uit komt laten! Super! Heel erg bedankt! Verder is de site overzichtelijk en door foto's en een profieltekst erg duidelijk wie je voor je hebt. Ook fijn dat er ook in deze regio (Achterhoek) zoveel mensen bij jullie ingeschreven zijn. Groetjes Nienke

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.