Hondenuitlaatservice Tilburg

Woon je in Tilburg en zoek je of maak je al gebruik van een hondenuitlaatservice in Tilburg? Zoek dan niet verder! Wij van Hondjeuitlaten.nl bieden namelijk een goedkoper en maatschappelijk betrokken alternatief. Wij brengen je namelijk in contact met hondenliefhebbers bij jou uit de buurt die vrijwillig op je hond willen passen of deze willen uitlaten. Hierdoor wordt een dure hondenuitlaatservice overbodig en doe je de vrijwilligers tevens een groot plezier. Meer weten over dit alternatief op een hondenuitlaatservice in Tilburg? Lees dan verder of neem direct contact op!

Waarom kiezen voor hondjeuitlaten.nl?

Bij Hondjeuitlaten.nl kun je rekenen op een vast laag tarief vanaf slechts € 3,95 per maand. Hiermee kom je in contact met ruim 50.000 potentiële uitlaters. Bij een traditionele hondenuitlaatservice in Tilburg betaal je al snel €5 tot €10 euro per wandeling. Bij ons betaal je een klein bedrag om in contact te komen met vrijwilligers bij jou uit de buurt. Zo is een abonnement op Hondjeuitlaten.nl al snel rendabel. Daarnaast doe je een vrijwilliger een groot plezier, aangezien de meeste vrijwilligers omwille van werk of ruimte zelf geen hond meer kunnen hebben. Zo kom je, net als vroeger, weer in contact met de mensen in je buurt en kunnen jullie elkaar helpen. De vrijwilligers stellen zichzelf voor op hun profiel. Neem snel een kijkje tussen de vrijwilligers bij jou in de buurt op de wandelmaatjes pagina.

Hoe werkt hondjeuitlaten.nl?

Wanneer je je hebt geregistreerd kun je alle vrijwilligers bij jou in de buurt zien. Op basis van de profielen kun je zien welke vrijwilligers op het eerste oog het beste passen bij jou (en je hond of honden). Vervolgens kun je contact opnemen via de chat om elkaar beter te leren kennen. Je kunt er ook voor kiezen om te bellen of een fysieke afspraak in te plannen. Je bent zelf helemaal vrij om het contact in te vullen. Wij faciliteren enkel het verbinden van baasjes en vrijwilligers. Dit onderscheidt ons van de traditionele hondenuitlaatservice in Tilburg.

Kom in contact met een geschikte hondenoppas in Tilburg

Kies voor het voordelig alternatief van je traditionele hondenuitlaatservice in Tilburg en kom in contact met een geschikte hondenoppas in Tilburg met Hondjeuitlaten.nl. Je kunt zelf contact opnemen met één of meerdere vrijwilligers in de buurt en de persoon kiezen waar je het beste gevoel bij hebt (of meerdere personen voor bijvoorbeeld verschillende momenten). Een tip van ons: ga eerst eens samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie een goede match zijn en de hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje in kwestie.

Inschrijven

Verschillende steden

Copyright © 2014 - 2020 Hondjeuitlaten.nl