Hondenuitlaatservice Breda

Ben jij op zoek naar een hondenuitlaatservice in Breda? Dan ben je waarschijnlijk nog niet bekend met Hondjeuitlaten.nl! Wij zijn een goedkoop en sociaal alternatief voor de traditionele hondenuitlaatservice in Breda. Voor slechts € 3,95 per maand kom je eenvoudig in contact met vrijwilligers in de buurt die graag op jouw hond passen of deze uitlaten. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld vaste tijden hebt dat je zelf instaat bent om op je trouwe viervoeter te passen. Meer weten over deze vorm van een hondenuitlaatservice in Breda? Lees dan verder of neem direct contact op!

Waarom hondjeuitlaten.nl?

Bij hondjeuitlaten.nl kom je voor slechts € 3,95 per maand in contact met ruim 50.000 potentiële uitlaters/oppassers voor je hond! Je bespaart dan ook al snel geld ten opzichte van een traditionele hondenuitlaatservice in Breda. Bovendien zijn de vrijwilligers hondenliefhebbers die zelf om wat voor reden dan ook geen hond meer kunnen bezitten, bijvoorbeeld door een onregelmatig ritme of beperkte woonruimte. Een hondenoppas vinden via Hondjeuitlaten.nl is dus niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de vrijwilliger! De vrijwilligers stellen zichzelf voor op de wandelmaatjes pagina, hier kun je overzichtelijk kijken welke vrijwilliger in de buurt het beste bij jou (en je hond of honden) past.

Hoe werkt hondjeuitlaten.nl?

Wanneer je je hebt geregistreerd kun je een match aangaan met één of meerdere vrijwilligers. Als je een match hebt kunt je contact opnemen via de chat. Hier kun je elkaar beter leren kennen of een fysieke kennismaking inplannen. Het is helemaal aan jezelf hoe je dit contact invult. Wanneer je wekelijks meerdere momenten hebt dat je een oppas zoekt, kun je bijvoorbeeld ook meerdere vrijwilligers zoeken voor de verschillende momenten.

Kom in contact met een hondenoppas in Breda

Vergeet je traditionele hondenuitlaatservice in Breda en kies voor de voordelige en sociale optie! Je doet namelijk de vrijwilliger ook een groot plezier, terwijl je zelf geld bespaart wat je anders zou uitgeven aan een hondenuitlaatservice. Dus registreer je nu en vind een hondenoppas in Breda!

Inschrijven

Verschillende steden

Copyright © 2014 - 2020 Hondjeuitlaten.nl