Hondenuitlaatservice Lelystad

Ben jij opzoek naar een hondenoppas of hondenuitlaatservice in Lelystad? Zoek dan niet verder! Hondjeuitlaten.nl is namelijk het perfecte alternatief voor een dure hondenuitlaatservice in Lelystad. Wij bieden namelijk een platform waarmee je in contact komt met hondenliefhebbers bij jou in de buurt die vrijwilliger op je hond willen passen. Zo brengen we het sociale aspect terug, net als vroeger. Ben je benieuwd naar wat Hondjeuitlaten.nl voor jou kan betekenen? Lees dan verder of neem direct contact op!

Hondjeuitlaten.nl: het alternatief voor je hondenuitlaatservice in Lelystad

Een traditionele hondenuitlaatservice in Lelystad is duur. Je betaalt al snel €5 tot €10 voor een wandeling. Bij Hondjeuitlaten.nl bieden wij een standaard laag tarief vanaf € 3,95 per maand. Hiervoor kom je in contact met ruim 50.000 potentiële vrijwilligers. De vrijwilligers zijn hondenliefhebbers die om wat voor reden dan ook zelf geen hond meer kunnen hebben. Vaak door werk/school of beperkte woonruimte. Maar eenmaal een hondenliefhebber is altijd een hondenliefhebber. Wanneer je een hondenoppas in Lelystad vindt via Hondjeuitlaten.nl doe je dus niet alleen jezelf een plezier, je doet namelijk ook de vrijwilliger een groot plezier.

Hoe werkt Hondjeuitlaten.nl?

Op de wandelmaatjes pagina kun je zoeken op postcode om de vrijwilligers bij jou in de buurt te zien. De vrijwilligers stellen zichzelf voor op hun profiel, zodat je een beeld krijgt van de persoon. Op basis hiervan kun je contact opnemen met één of meerdere vrijwilligers. Hoe je dit contact invult is helemaal aan jou en de vrijwilliger zelf. Hondjeuitlaten.nl faciliteert alleen het verbinden van baasjes en hondenliefhebbers.

Veelal is er vanuit het baasje de behoefte om één of meerdere vaste momenten in de week een oppas te vinden, bijvoorbeeld op de vaste (fysieke) werkmomenten. Wij helpen bij het kennismakingsproces. Ben je benieuwd naar de vrijwilligers bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje bij de wandelmaatjes!

Kom in contact met een hondenoppas in Lelystad

Na het lezen van deze tekst nog steeds op zoek naar een hondenuitlaatservice in Lelystad? Neem dan eens een kijkje bij onze vrijwilligers en laat onze wandelmaatjes voor zichzelf spreken. Je vindt bij ons binnen no-time een geschikte hondenoppas in Lelystad. Dus doe jezelf (en de vrijwilliger) een plezier en meld je nu aan!

Inschrijven

Verschillende steden
Copyright © 2014 - 2024 Hondjeuitlaten.nl