Hondenuitlaatservice Amsterdam

Ben jij opzoek naar een hondenoppas of hondenuitlaatservice in Amsterdam? Heb je wel eens gedacht aan een alternatief voor je traditionele hondenuitlaatservice in Amsterdam? Hondjeuitlaten.nl is een platform waarmee je in contact komt met hondenliefhebbers die vrijwillig op je hond passen of je hond uitlaten, vanaf slechts €3,95 per maand! Waar je bij traditionele hondenuitlaatservices al gauw €10 per uitlaatbeurt betaald helpt Hondjeuitlaten.nl je bij het vinden van een vrijwillige oppas bij jou in de buurt! Meer weten over deze vorm van hondenuitlaatservice in Amsterdam? Lees dan verder of neem direct contact op!

Waarom Hondjeuitlaten.nl?

Wij brengen het sociale aspect terug door hondenbezitters in contact te brengen met hondjesliefhebbers in de buurt die om wat voor reden dan ook niet instaat zijn om zelf een hond te hebben, dit kan bijvoorbeeld het gebrek aan woonruimte of structuur zijn. Toch willen deze vrijwilligers graag gezelschap van een hond. Met ruim 50.000 potentiële uitlaters door het hele land kunnen we met trots zeggen dat we geen standaard hondenuitlaatservice in Amsterdam zijn.

In tegenstelling tot traditionele hondenuitlaatservices betaal je ons niet voor het oppassen en uitlaten van je hond(en), maar betaal je slechts € 3,95 per maand om in contact te komen met een of meerdere vaste hondenoppassers of uitlaters. De vrijwilligers doen het puur omdat ze het leuk vinden en willen genieten van het gezelschap van een trouwe viervoeter. Zo helpen beide partijen elkaar!

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Wij bieden een vast laag tarief voor het gebruik van ons platform. Je kunt ook zonder abonnement kijken welke mogelijke vrijwilligers er bij jou in de buurt zijn. Om contact op te nemen dien je een abonnement af te sluiten. Nadat er een match is gemaakt is het aan het baasje en het wandelmaatje zelf om de invulling van het oppassen, de mate van contact en de kennismaking te regelen. Wij bieden het platform waarop hondenbezitters en hondenliefhebbers bij elkaar in de buurt elkaar kunnen vinden.

Vaak is er vanuit het baasje de behoefte om één of meerdere vaste momenten in de week een oppas te vinden, bijvoorbeeld op de vaste fysieke werkmomenten. Wanneer het contact tussen een baasje en vrijwilliger is gemaakt verloopt het maken van afspraken en het contact veelal soepel. Het is namelijk voor beide partijen een oplossing voor een behoefte. Wij helpen bij het kennismakingsproces. Ben je benieuwd naar de vrijwilligers bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje bij de wandelmaatjes!

Kom in contact met een geschikte hondenoppas in Amsterdam

Vergeet je standaard hondenuitlaatservice in Amsterdam en kies voor Hondjeuitlaten.nl om in contact te komen met een geschikte hondenoppas in Amsterdam. Je bent vrij om met meerdere vrijwilligers in contact te komen en afspraken te maken om aan jouw oppasbehoefte te voorzien. Je kunt ook met meerdere vrijwilligers een ‘intakegesprek’ doen en vervolgens de persoon kiezen waar je het beste gevoel bij hebt.

Een tip van ons: ga eerst eens samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie een goede match zijn en de hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje in kwestie.

Inschrijven

Verschillende steden
Copyright © 2014 - 2020 Hondjeuitlaten.nl