Hondenuitlaatservice Almere

Heb jij een hond maar niet altijd tijd om deze uit te laten of op te passen? Dan zoek je waarschijnlijk een hondenuitlaatservice in Almere. Maar wist je dat je ook een gemakkelijk een vrijwilliger in de buurt kunt vinden? Bij Hondjeuitlaten.nl verbinden wij baasjes die een tijdelijke of structurele hondenoppas zoeken met hondenliefhebbers in de buurt. Op deze manier brengen we het sociale aspect terug en wordt een dure hondenuitlaatservice overbodig. Meer weten over deze vorm van een hondenuitlaatservice in Almere? Lees dan verder of neem direct contact op!

Waarom hondjeuitlaten.nl?

Bij Hondjeuitlaten.nl doen we er alles aan om mensen te verbinden via het gezamenlijke enthousiasme over honden. Als je zoekt naar een hondenuitlaatservice in Almere ken je waarschijnlijk geen mensen in je directe omgeving die op je hond willen passen of deze willen uitlaten. Voor slechts € 3,95 per maand kun je op Hondjeuitlaten.nl in contact komen met ruim 50.000 potentiële uitlaters door het hele land. Er zijn dus altijd genoeg potentiële uitlaters bij jou in de buurt.

Hondjeuitlaten.nl is een platform die mensen verbindt en dus geen standaard hondenuitlaatservice in Almere. Je betaalt niet voor het oppassen en uitlaten van je hond, maar betaalt een gering bedrag om in contact te komen met tienduizenden vrijwilligers. De vrijwilligers doen het puur omdat ze het leuk vinden en willen genieten van het gezelschap van een trouwe viervoeter. Zo helpen beide partijen elkaar!

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Zoals reeds aangegeven zijn wij geen standaard hondenuitlaatservice in Almere. Wat je wel van ons kan verwachten is een vast laag tarief en een ruim aanbod van potentiële wandelmaatjes. Ook zonder abonnement kun je kijken welke vrijwilligers er bij jou in de buurt zijn! Met een abonnement kun je contact opnemen met de vrijwilligers.

Nadat er een match is gemaakt is het aan het baasje en het wandelmaatje zelf om de invulling van het oppassen, de mate van contact en de kennismaking te regelen. Wij faciliteren alleen het verbinden van de twee partijen met elkaar op ons platform.

Kom in contact met een geschikte hondenoppas in Almere

Vergeet je standaard hondenuitlaatservice in Almere en kies voor Hondjeuitlaten.nl om in contact te komen met een geschikte hondenoppas in Almere. Om tot de juiste match te komen kun je zelf contact opnemen met meerdere wandelmaatjes en vervolgens het wandelmaatje kiezen waar je het beste gevoel bij hebt. Je kunt ook afspraken maken met meerdere wandelmaatjes als je bijvoorbeeld een oppas voor meerdere dagen zoekt.

Een tip van ons: ga eerst eens samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie een goede match zijn en de hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje in kwestie.

Inschrijven

Verschillende steden

Copyright © 2014 - 2020 Hondjeuitlaten.nl