Hondenuitlaatservice Den Haag

Heb jij een trouwe viervoeter en woon je in Den Haag? Zijn er momenten dat je zelf niet in staat bent om op je hond te passen of je hond uit te laten? Dan zoek je waarschijnlijk een hondenuitlaatservice in Den Haag. Maar wist je dat er een veel goedkoper en leuker alternatief is voor je hondenuitlaatservice in Den Haag? Wij van Hondjeuitlaten.nl brengen hondenbezitters in contact met vrijwillige uitlaters in de buurt. Zo brengen wij het sociale aspect terug en bespaar je een hoop geld dat je anders had besteed aan een hondenuitlaatservice in Den Haag! Meer weten over Hondjeuitlaten.nl? Lees dan verder of neem direct contact op!

Waarom Hondjeuitlaten.nl?

Bij Hondjeuitlaten.nl betaal je niet voor een dure hondenuitlaatservice in Den Haag. In plaats daarvan brengt ons platform je in contact met ruim 50.000 potentiële uitlaters door heel Nederland. Zoek op postcode om eenvoudig hondenliefhebbers bij jou in de buurt te vinden. De vrijwilligers zijn hondenliefhebbers die om wat voor reden dan ook zelf geen hond kunnen hebben, maar wel graag in het gezelschap zijn van een hond. Via ons platform komen deze vrijwilligers in contact met baasjes, zoals jij.

Bij traditionele hondenuitlaatservices betaal je al snel €10 per uitlaat wandeling. Bij Hondjeuitlaten.nl betaal je slechts € 3,95 per maand om in contact te komen met een of meerdere vaste hondenoppassers of uitlaters. De vrijwilligers doen het puur omdat ze het leuk vinden en willen genieten van het gezelschap van een trouwe viervoeter. Zo helpen beide partijen elkaar!

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Wij zijn een sociaal platform waarmee je in contact komt met andere hondenliefhebbers. Het doel is dat jij een duurzame band met een vrijwillige hondenoppas of uitlater uit de buurt kan opbouwen, zodat er iemand in de buurt is die op jouw trouwe viervoeter kan passen als je bijvoorbeeld moet werken. Als er een match is gemaakt is het aan het baasje en het wandelmaatje zelf om de invulling van het oppassen, de mate van contact en de kennismaking te regelen. Wij faciliteren alleen het verbinden van de twee partijen met elkaar op ons platform.

Je kunt van ons een vast laag tarief verwachten evenals een ruim aanbod aan vrijwilligers in de buurt. Hierdoor wordt je traditionele hondenuitlaatservice in Den Haag overbodig. Ben je benieuwd naar de vrijwilligers bij jou in de buurt? Neem dan alvast een kijkje bij de wandelmaatjes!

Kom in contact met vrijwillige hondenoppas in Den Haag

Vergeet je standaard hondenuitlaatservice in Den Haag en kies voor Hondjeuitlaten.nl om in contact te komen met een geschikte hondenoppas in de buurt. Je bent zelf volledig baas over met je wie je afspreekt. In de praktijk worden er vaak meerdere ‘intakegesprekken’ gehouden met verschillende vrijwilligers. Vervolgens kun je zelf de persoon kiezen waarbij je het beste gevoel hebt.

Een tip van ons: ga eerst eens samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie een goede match zijn en de hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje in kwestie.

Inschrijven

Verschillende steden
Copyright © 2014 - 2024 Hondjeuitlaten.nl