Hondenuitlaatservice Groningen

Zoek je een hondenuitlaatservice in Groningen of maak je hier al wel eens gebruik van? Dan is Hondjeuitlaten.nl iets voor jou! Wij brengen hondenliefhebbers in contact met baasjes die een oppas of uitlater zoeken. Hierdoor wordt een dure hondenuitlaatservice in Groningen overbodig. Hondjeuitlaten.nl brengt het sociale aspect terug en brengt je in contact met mensen in de buurt voor slechts € 3,95 per maand! Lees snel verder en ontdek alles over ons platform of neem direct contact op!

Waarom Hondjeuitlaten.nl?

Je kiest voor Hondjeuitlaten.nl als je een hondenoppas of uitlater in Groningen (of elders in het land) zoekt. In tegenstelling tot een traditionele hondenuitlaatservice in Groningen, brengen wij je in contact met vrijwilligers bij jou in de buurt. Je kunt eenvoudig zien welke vrijwilligers er bij jou in de buurt zijn door op postcode te zoeken bij de wandelmaatjes. Er zijn ruim 50.000 potentiële uitlaters aangesloten bij ons platform.

De vrijwilligers zijn hondenliefhebbers die om wat voor reden dan ook zelf geen hond kunnen hebben, maar wel graag in het gezelschap zijn van een hond. Via ons platform komen deze vrijwilligers in contact met baasjes, zoals jij. De vrijwilligers doen het puur omdat ze het leuk vinden en willen genieten van het gezelschap van een trouwe viervoeter. Een win-winsituatie dus!

Wat kun je verwachten van Hondjeuitlaten.nl?

Wij rekenen een vast laag tarief vanaf € 3,95 per maand. Hiervoor zorgen wij dat ons platform functioneel blijft en er ten alle tijden genoeg vrijwilligers zijn. Het doel hiervan is dat jij een duurzame band kan opbouwen met iemand bij jou uit de buurt. Als er een match is gemaakt is het aan het baasje en het wandelmaatje zelf om de invulling van het oppassen, de mate van contact en de kennismaking te regelen. Wij faciliteren alleen het verbinden van de twee partijen met elkaar op ons platform.

Kom in contact met een geschikte hondenoppas in Groningen

Kom nu ook in contact met een vrijwillige hondenoppas in Groningen! Hondjeuitlaten.nl maakt de traditionele hondenuitlaatservice in Groningen overbodig door jou in contact te brengen met vrijwilligers in de buurt. Je kunt zelf met meerdere wandelmaatjes contact opnemen en vervolgens één of meerdere personen kiezen, waar je het beste gevoel bij hebt of waar de agenda's bijvoorbeeld het beste overeenkomen.

Een tip van ons: ga eerst eens samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie een goede match zijn en de hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje in kwestie.

Inschrijven

Verschillende steden

Copyright © 2014 - 2020 Hondjeuitlaten.nl