Hondenuitlaatservice Rotterdam

Woon jij in Rotterdam en maak je wel eens gebruik van een hondenuitlaatservice? Of ben je op zoek naar een hondenuitlaatservice in Rotterdam? Dan is hondjeuitlaten.nl het platform voor jou! Wij brengen je namelijk in contact met mensen bij jou uit de buurt die vrijwillig op je hond willen passen of deze willen uitlaten. Hierdoor wordt een dure hondenuitlaatservice overbodig en doe je de vrijwilligers tevens een groot plezier. Meer weten over dit alternatief op een hondenuitlaatservice in Rotterdam? Lees dan verder of neem direct contact op!

Waarom hondjeuitlaten.nl?

Je kiest voor hondjeuitlaten.nl voor het standaard lage tarief van slechts € 3,95 per maand. Hiermee kom je in contact met maar liefst ruim 50.000 potentiële oppassers of hondenuitlaters. Zo is er altijd een vrijwilliger bij jou in de buurt. De vrijwilligers zijn hondenliefhebbers die om wat voor reden dan ook zelf geen hond meer kunnen bezitten, dit kan bijvoorbeeld komen door een onregelmatig werkritme of beperkte woonruimte. Op de wandelmaatjes pagina kun je eenvoudig kijken of er vrijwilligers bij jou in de buurt zijn door te zoeken op postcode. De vrijwilligers stellen zichzelf voor op hun profiel, op basis hiervan kun je kiezen om een bericht te sturen. Kijk nu bij wandelmaatjes om alle vrijwilligers bij jou in de buurt te zien!

Geen traditionele hondenuitlaatservice in Rotterdam

Hondjeuitlaten.nl is dus geen traditionele hondenuitlaatservice in Rotterdam, maar is een sociaal platform die hondenbezitters en vrijwilligers met elkaar in contact brengen. Een beetje net zoals vroeger, toen je je hond bij de buren bracht als je er zelf even niet op kon passen. Tegenwoordig kennen de meeste mensen hun buren niet, zeker in de grote steden. Om deze reden is Hondjeuitlaten.nl in het leven geroepen, zodat je toch makkelijk in contact kunt komen met vrijwilligers bij jou in de buurt. Kijk nu welke vrijwilligers er bij jou in de buurt zijn en vind een match!

Kom in contact met een geschikte hondenoppas in Rotterdam

Vergeet je standaard hondenuitlaatservice in Rotterdam en registreer je bij Hondjeuitlaten.nl om in contact te komen met een geschikte hondenoppas in Rotterdam. Je kunt zelf met meerdere hondenliefhebbers contact opnemen en voor het wandelmaatje kiezen waar je het beste gevoel bij hebt (of meerdere wandelmaatjes, bijvoorbeeld voor verschillende dagen).

Een tip van ons: ga eerst eens samen een kopje koffie drinken om te kijken of jullie een goede match zijn en de hond zich ook prettig voelt bij het wandelmaatje in kwestie.

Inschrijven

Verschillende steden
Copyright © 2014 - 2020 Hondjeuitlaten.nl