Rocky

Rocky zoekt een uitlaatservice in Zevenaar

Hi, ik ben Rocky! Ik hou van spelen met de bal en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen, andere honden en katten.

Ramon
Hondje van Ramon

Baasje Ramon over Rocky:

Ik ben op zoek naar iemand die mijn hond Rocky 2 a 3 keer in de week wil uitlaten.

Rocky is een bruine labrador van 3,5 jaar. Het is een hele lieve hond, maar kan zeker niet door iedereen uitgelaten worden. Rocky gedraagt zich namelijk nog steeds als een puppy, zo druk, enthousiast en niet opgevoed en Rocky is erg sterk (trekken met de riem). Zodra je binnenkomt, is hij zo blij dat hij je bespringt en om je heen rent. Op straat wil hij hetzelfde doen als hij andere honden ziet. Wilt naar iedere hond toe en heeft uit enthousiasme niet door wanneer hij moet stoppen. Ook niet wanneer een andere hond er klaar mee is. Hij trekt erg hard op zulke momenten en luistert niet goed (tenzij je hem goed kent). Hij zal nooit een vlieg kwaad doen, het is alleen maar enthousiasme waar hij niet op een normale manier mee om kan gaan. Hij kan verder erg goed met honden, alleen is die voor sommige honden soms te wild. Ik heb een dochter van 1,5 en hier is hij heel lief voor en altijd voorzichtig. Als er geen andere mensen of honden zijn kun je goed rustig met hem wandelen. Bij andere honden, gaat hij op de grond liggen wachten tot ze er zijn, maar als je hem van te voren kort houdt kort houdt is er niks aan de hand en blijft Rocky gewoon lopen. Als je een paar keer met hem hebt gewandeld, weet je precies op welke momenten je even goed moet opletten en hoe je met Rocky om moet gaan. Hij heeft nou eenmaal een handleiding.

Foto's

Rocky zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • met de bal wil spelen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Rocky woont in Zevenaar

Details

Ras
Labrador
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Groot (>25 kg)
Gedrag
Uitdaging (pittig)
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Nee

Baasje van Rocky

Ramon

Zoekt contact met: Vrijwilligers en andere baasjes

Bekijk profiel Ramon

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.