Karel

Karel zoekt een uitlaatservice in Abcoude

Hi, ik ben Karel! Ik hou van spelen met de bal en korte wandelingen. Ik ga goed om met kinderen, maar ik hou niet zo van andere honden en katten.

Natascha
Hondje van Natascha

Baasje Natascha over Karel:

Karel is een Cavalier King Charles Spaniel van 3 jaar oud. Het is een echte knuffelkont die we overal mee naar toe nemen. Hij heeft wel een paar eigenaardigheden maar wanneer je die kent, is er vrij gemakkelijk op in te spelen.

Foto's

Karel zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • met de bal wil spelen
  • korte wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Karel woont in Abcoude

Details

Ras
Cavalier King Charles
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Klein (<10 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Andere honden, Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Karel

Natascha

Zoekt contact met: Vrijwilligers en andere baasjes

Bekijk profiel Natascha

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.