Nero

Nero zoekt een uitlaatservice in Spijkenisse

Hi, ik ben Nero! Ik hou van spelen met de bal en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen en andere honden, maar ik hou niet zo van katten.

Melanie
Hondje van Melanie

Baasje Melanie over Nero:

Ik ben op zoek naar iemand die beschikbaar is om Nero op maandag en dinsdag overdag uit te laten. Nero is hele lieve aanhankelijke hond van 1 jaar. . Nero houdt erg van kroelen en knuffelen. Nero kauwt graag op een bot. Maar slapen vindt hij ook erg fijn.
Verder vindt hij het heerlijk om los te rennen op het veld en houdt hij erg van lange wandelingen. Nero is wel sterke hond van 45 kg.

Foto's

Nero zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • met de bal wil spelen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Nero woont in Spijkenisse

Details

Ras
kr Ridgeback en Boxer
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Groot (>25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Nee

Baasje van Nero

Melanie

Zoekt contact met: Vrijwilligers en andere baasjes

Bekijk profiel Melanie

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.