Sam

Sam zoekt een uitlaatservice in Goes

Hi, ik ben Sam! Ik hou van spelen met de bal en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen en andere honden, maar ik hou niet zo van katten.

Mandy
Hondje van Mandy

Baasje Mandy over Sam:

Sam is 11 jaar een echte reu en nog heel actief. We wandelen veel en lang per dag en ook thuis is Sam graag aan het spelen met een bal. We hadden een poes maar zij is overleden. Vreemde katten vindt Sam niks en gaat er dan tegen blaffen. We zoeken een oppas adres voor als we eens weggaan een dagje of aantal dagen of een weekje met vakantie. We nemen Sam graag mee maar soms is het ook fijn dat er een lieve oppas is. Het liefst dan bij de oppas thuis. Sam kan goed met andere honden omgaan.

Foto's

Sam zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • met de bal wil spelen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Sam woont in Goes

Details

Ras
Boomer
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Klein (<10 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Nee

Baasje van Sam

Mandy

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Mandy

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.