Lisa

Lisa zoekt een hondenuitlaatservice in Leeuwarden

Lisa is vrijwilliger in Leeuwarden, is beschikbaar voor uitlaten en heeft ervaring met honden.

Lisa:

Hoi, mijn naam is Lisa en ik ben een hondenliefhebber (Surprise :D). Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik studeer voeding en diƫtetiek aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik vind het heerlijk om te wandelen, vooral met een trouwe viervoeter aan mijn zijde. Ik vind het ook leuk om te sporten en ik ben flexibel in mijn beschikbaarheid. Ik behandel elke hond met liefde en respect, en ik zorg ervoor dat ze een leuke en veilige wandeling hebben. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en enthousiaste hondenuitlater, dan ben ik de juiste persoon voor jou. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten!

Beschikbaar voor:

Lange wandelingen
Uitlaathulp

Wil je in contact komen? Stuur een bericht

Lisa woont in Leeuwarden

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.