Bruun

Bruun zoekt een uitlaatservice in Harfsen

Hi, ik ben Bruun! Ik hou van korte wandelingen en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen, maar ik hou niet zo van andere honden en katten.

Jolanda
Hondje van Jolanda

Baasje Jolanda over Bruun:

Voor nu zijn we op zoek naar een fijn oppasadres van zaterdagmiddag 25 februari t/m maandagochtend 4 maart i.vm. onze wintersportvakantie.

Bruun is een adoptiehondje, voormalig straathondje, uit Roemenië. Toen hij een half jaar was, is hij bij ons gekomen. Inmiddels is hij 8 jaar. Hij was al gecastreerd voordat hij Roemenië verliet.

Bruun is in doen en laten echt een herdertje: het liefst wakend, helemaal gelukkig als iedereen weer thuis is en 's avond ligt hij graag op je voeten. Een beetje terughoudend naar vreemden, maar met koekjes is hij al gauw goede vriendjes. Hij is heel makkelijk in de omgang. Hij is niet zo actief. Gaat wel graag een eind wandelen, maar een kort rondje vindt hij ook prima. En als hij zijn behoefte in de tuin moet doen, vindt hij dat ook best.

Bruun gaat graag mee met de auto. Andere honden vindt hij niet altijd leuk. Kleine en pluizige honden vindt hij meestal nog wel aardig, maar groot en zwart en moet hij niet veel van hebben. Binnenshuis is Bruun heel relaxed, als hij maar bij je kan zijn.

Als een kind goed weet om te gaan met een hond, vindt Bruun kinderen heel leuk. Onze kinderen waren 7 toen Bruun bij ons kwam. Bruun heeft eerder een opvangadres gehad met meerdere honden en katten en dat ging prima. Inmiddels wil hij wel achter katten aangaan. Maar als een kat zelfverzekerd is, zal Bruun niks durven.

Al met al: een schat van een hond, onzeker van nature, compenseert dit soms met bluf, maar heeft eigenlijk een heel klein hartje.

Voor nu zijn we op zoek naar een fijn oppasadres van zaterdagmiddag 25 februari tot maandagochtend 4 maart 2024 i.v.m. onze wintersportvakantie. Onze eerdere oppasadressen zijn helaas niet beschikbaar. Vorig jaar is hij meegeweest op wintersport. Op zich vindt hij dat geweldig, maar omdat hij de eetzaal niet in mag, is dat samen met het skiën erbij wel heel veel alleen zijn. En dat proberen wij te voorkomen, alhoewel hij prima een paar uurtjes alleen kan zijn.

Wie wil een gezellig weekje met Bruun?

Foto's

Bruun zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • korte wandelingen wil lopen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Bruun woont in Harfsen

Details

Ras
Roemeens herdertje
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Middel (10-25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Andere honden, Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Bruun

Jolanda

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Jolanda

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.