Ingrid

Ingrid zoekt een hondenuitlaatservice in Oegstgeest

Ingrid is vrijwilliger in Oegstgeest, is beschikbaar voor uitlaten en heeft ervaring met honden.

Ingrid:

Mijn zoontje van 7 jaar is dol op hondjes. Als we op straat een hondje tegenkomen dan wil hij altijd aaien. Wij kunnen zelf geen hond als huisdier hebben omdat we teveel niet thuis zijn. Ik ben zelf opgegroeid met honden en heb veel 'wandelervaring'. We zouden het erg leuk vind enom af en toe een hondje uit te laten en lekker te knuffelen met een lief hondje dat goed is met kinderen.

Beschikbaar voor:

Spelen met de bal
Korte wandelingen
Lange wandelingen
Uitlaathulp

Wil je in contact komen? Stuur een bericht

Ingrid woont in Oegstgeest

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.