Bobby

Bobby zoekt een uitlaatservice in Valkenswaard

Hi, ik ben Bobby! Ik hou van spelen met de bal en korte wandelingen. Ik ga goed om met kinderen en andere honden, maar ik hou niet zo van katten.

Chrisje
Hondje van Chrisje

Baasje Chrisje over Bobby:

We hebben sinds kort , een lieve schattige pup. Bobby
Over een poosje moet ik weer gaan werken. Hij zal dan 2 dagen per week 5 uur alleen thuis zijn. En dat is wat veel. Het zou fijn zijn als iemand hem lekker wil uitlaten en knuffelen en spelen. Oppassen hoeft niet. We oefenen met uurtjes alleen thuis zijn.

Foto's

Bobby zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • met de bal wil spelen
  • korte wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Bobby woont in Valkenswaard

Details

Ras
Maltipoo
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Klein (<10 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Nee

Baasje van Bobby

Chrisje

Zoekt contact met: Vrijwilligers en andere baasjes

Bekijk profiel Chrisje

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.