Doortje

Doortje zoekt een uitlaatservice in Heino

Hi, ik ben Doortje! Ik hou van lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen en andere honden, maar ik hou niet zo van katten.

Annemarie
Hondje van Annemarie

Baasje Annemarie over Doortje:

Doortje is geboren in Portugal op 15 november 2021. Ze is heel lief, altijd vrolijk en ze houdt van (veel) wandelen. Binnen is ze rustig net als op een terrasje bijvoorbeeld. Een blij ei. Ze moet wel aan de lijn. Helaas is Doortje niet gewend om alleen te zijn. We zoeken daarom iemand die af en toe op haar wil passen en met haar wil wandelen (45 tot 60 minuten).

Foto's

Doortje zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Doortje woont in Heino

Details

Ras
Straatras
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Middel (10-25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Doortje

Annemarie

Zoekt contact met: Vrijwilligers en andere baasjes

Bekijk profiel Annemarie

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.