Nola

Nola zoekt een uitlaatservice in Amsterdam

Hi, ik ben Nola! Ik hou van korte wandelingen en lange wandelingen. Ik ga goed om met andere honden, maar ik hou niet zo van kinderen en katten.

Anna
Hondje van Anna

Baasje Anna over Nola:

Ik zoek voor mijn lieve Golden een oppas voor 1 of 2 dagdelen per week vanaf november. Ik heb vanaf dan een nieuwe baan in noord. Ze gaat met me mee, maar 3dagen op kantoor vind ik wat veel voor haar. Nola is een teefje van 4 jaar. Ze is onwijs lief en lacht! Ze is gevoelig en kan behoorlijk sterk zijn, dus we zoeken iemand die het liefst al wat ervaring heeft met honden!

Foto's

Nola zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • korte wandelingen wil lopen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Nola woont in Amsterdam

Details

Ras
Golden Retriever
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Groot (>25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Kinderen, Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Nola

Anna

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Anna

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.