Renee

Renee zoekt een hondenuitlaatservice in Hilversum

Renee is vrijwilliger in Hilversum, is beschikbaar voor uitlaten en heeft ervaring met honden.

Renee:

Mijn naam is Renee, ik ben 31 jaar en woon samen met mijn 2 katten in Hilversum. Ik ben opgegroeid met honden en zou het liefst ook zelf een hond in huis halen. Helaas is dit niet te combineren met mijn werk als verpleegkundige. Ik zou het super leuk vinden om regelmatig met een hond op pas te gaan! Door mijn onregelmatige werktijden is een vaste dag moeilijk te realiseren, maar kan daardoor soms door ook op dagen dat de meeste mensen aan het werk zijn!

Beschikbaar voor:

Spelen met de bal
Korte wandelingen
Lange wandelingen
Uitlaathulp

Wil je in contact komen? Stuur een bericht

Renee woont in Hilversum

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.