Henkie

Henkie zoekt een uitlaatservice in Amsterdam

Hi, ik ben Henkie! Ik hou van spelen met de bal, korte wandelingen en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen en andere honden, maar ik hou niet zo van katten.

Nienke
Hondje van Nienke

Baasje Nienke over Henkie:

Henkie is een lieve enthousiaste Franse bulldog van 1 jaar. Hij houdt van knuffels en spelen. Hij is gek op mensen en andere honden. Thuis is hij rustig en slaapt hij veel. We zoeken iemand voor op de donderdag of die af en toe in het weekend kan.

Foto's

Henkie zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • met de bal wil spelen
  • korte wandelingen wil lopen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Henkie woont in Amsterdam

Details

Ras
Franse bulldog
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Middel (10-25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Henkie

Nienke

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Nienke

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.