Spikey

Spikey zoekt een uitlaatservice in Vlijmen

Hi, ik ben Spikey! Ik hou van lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen en andere honden, maar ik hou niet zo van katten.

Marian
Hondje van Marian

Baasje Marian over Spikey:

Hallo allemaal, ik ben Marian 52 jaar, woon alleen en zoek voor mijn hond Spikey voor de even weken van het jaar voor maandag dinsdag en donderdag een hondenliefhebber die hem thuis kan opvangen en kan uitlaten. Ik ben aan het werk en Spikey is een gezelschapsdier houdt van wandelen, spelen en aangehaald worden.

Foto's

Spikey zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Spikey woont in Vlijmen

Details

Ras
Labradoodle
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Middel (10-25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Spikey

Marian

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Marian

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.