Marcello

Marcello wil graag een hond uitlaten in 's-Gravenhage

Marcello is vrijwilliger in 's-Gravenhage, is beschikbaar voor oppassen en heeft ervaring met honden.

Marcello:

Wij zijn Marcello en Els, kunstenaars in Den Haag. We hebben al meer dan 45 jaar honden gehad en onze laatste hond Pablo is 19 juni op 15-jarige leeftijd overleden. We zijn 70 en 72 jaar jong en hebben de tijd en vinden het fijn om af en toe voor een hond te zorgen. Het is natuurlijk fijn om een goede band op te bouwen en zoeken daarom een hond in de buurt. Marcello heeft in het verleden met één van zijn honden getraind, behendigheid je weet wel; slalom, de wip, door een slang etc. etc. Kortom we zijn ervaren hondenmensen.

Beschikbaar voor:

Hondenoppas

Wil je in contact komen? Stuur een bericht

Marcello woont in 's-Gravenhage

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.