Millie

Millie zoekt een uitlaatservice in 's-Gravenhage

Hi, ik ben Millie! Ik Ik ga goed om met andere honden, maar ik hou niet zo van kinderen en katten.

Lina
Hondje van Lina

Baasje Lina over Millie:

Hi allemaal, ik ben opzoek naar een ervaren hondenoppas voor mij jonge pup Millie op de dinsdag en op de vrijdag vanaf 1 April. Millie is onwijs lief, aanhankelijk en houd van spelen. In het begin zal ze aan je moeten wennen maar wanneer dit zo is is ze gek op je. Ze houd onwijs van spelen met andere honden. Kinderen vind ze nog heel spannend, dus daar blaft ze vaak naar. Daar blijft het dan ook bij. Ik zou graag iemand willen die lekker met haar kan wandelen en gezelschap kan houden als ik aan het werk ben.

Foto's

Millie zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Millie woont in 's-Gravenhage

Details

Ras
Cocker Spaniel
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Klein (<10 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Kinderen, Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Nee

Baasje van Millie

Lina

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Lina

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.