Beau

Beau zoekt een uitlaatservice in Sint Odiliënberg

Hi, ik ben Beau! Ik hou van korte wandelingen en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen, maar ik hou niet zo van andere honden en katten.

Lilian
Hondje van Lilian

Baasje Lilian over Beau:

Zou het fijn vinden als ik een vaste oppas voor Beau zou kunnen vinden, die bij ons in de buurt woont. Normaal gesproken heb ik geen oppas nodig, is voor als ik een paar dagen weg moet, als ik een groot aantal uren op een dag wegmoet of voor vakanties. Beau is een allemansvriendje, lief, aanhankelijk en knuffelig. Heeft een hekel aan slecht en andere honden liever niet. Ze heeft daar een onverklaarbare angst voor. Los lopen is geen optie op straat of in het bos. Beau is van afgelopen november 8 jaar.

Foto's

Beau zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • korte wandelingen wil lopen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Beau woont in Sint Odiliënberg

Details

Ras
Boomer
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Klein (<10 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Andere honden, Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Nee

Baasje van Beau

Lilian

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Lilian

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.