Mimi

Mimi zoekt een uitlaatservice in Alkmaar

Hi, ik ben Mimi! Ik hou van korte wandelingen en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen en andere honden, maar ik hou niet zo van katten.

Kendra
Hondje van Kendra

Baasje Kendra over Mimi:

Ik zoek een oppasser voor mijn hond Mimi hij wordt dit jaar 11 jaar maar heeft nog steeds veel energie hij houdt van het strand en bos en rennen naast de fiets. Hij is geholpen en kan niet goed met katten om maar wel met sommige honden hij kan het altijd goed vinden met kleinere maar met grotere honden is het altijd een gok .Ik zoek een oppasser van 20 julie tot en met 5 augustus want wij gaan dan op vakantie en hij kan jammer genoeg niet mee. Hij kan alle basis commandos. Dus als je graag voor een heel lief en energierijk hondje wil oppassen neem graag contact op.

Foto's

Mimi zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • korte wandelingen wil lopen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Mimi woont in Alkmaar

Details

Ras
Jack Russell/ boomer
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Klein (<10 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Mimi

Kendra

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Kendra

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.