Lemon

Lemon zoekt een uitlaatservice in Noord-Scharwoude

Hi, ik ben Lemon! Ik hou van korte wandelingen en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen, andere honden en katten.

Danique
Hondje van Danique

Baasje Danique over Lemon:

Wij hebben een Franse bulldog van 3 jaar. Het is een teefje en heet Lemon. Wij zoeken een vaste oppas waar zij heen kan wanneer wij dagen moeten werken. Of iemand die haar regelmatig kan uitlaten.. Ze is super lief, houdt ontzettend van mensen en kinderen en dus gek op aandacht! Ze kan wat angstig zijn naar andere honden, maar over het algemeen gaat dit goed!

Foto's

Lemon zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • korte wandelingen wil lopen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Lemon woont in Noord-Scharwoude

Details

Ras
Franse bulldog
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Middel (10-25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Nee

Baasje van Lemon

Danique

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Danique

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.