Noah

Noah zoekt een uitlaatservice in Houten

Hi, ik ben Noah! Ik Ik ga goed om met andere honden, maar ik hou niet zo van kinderen en katten.

Celine
Hondje van Celine

Baasje Celine over Noah:

Het lijkt ons fijn om een oppasadresje te hebben voor onze hond Noah! Hij is 2 jaar en komt uit Roemenië. Het is een soort Golden Retriever, maar dan op korte pootjes 😋. Als hij je kent is het een grote knuffelkont. In het begin kijkt hij bij vreemde honden / mensen wel vaak even de kat uit de boom. Maar als hij je eenmaal een paar keer heeft gezien komt hij graag met je knuffelen of spelen.

Wij zoeken niet zozeer iemand die hem alleen af en toe wilt uitlaten, maar we zoeken iemand bij wie we hem na een aantal keren kennismaken even een aantal uren kunnen achterlaten.

Lijkt dit je leuk? Stuur gerust een berichtje, dan kunnen we afspreken om te zien of het een match kan zijn!

NB. In verband met de onvoorspelbaarheid van kleine kinderen en de reactie van Noah hierop, kan het niet als je kleine kinderen hebt!

Poot van Noah

Foto's

Noah zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Noah woont in Houten

Details

Ras
Mix
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Middel (10-25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Geen vriendjes met
Kinderen, Katten
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Noah

Celine

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Celine

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.