Contact

Noot voor de redactie (pers)
Voor een interview aanvraag o.i.d. Klik hier

Veel gestelde vragen

1. Hoe kom ik in contact met een wandelmaatje of een baasje?
Hier heb je een profiel voor nodig zodat je kunt zoeken. Klik hier om een profiel aan te maken.
Als je bent aangemeld kan je direct zoeken op postcode. Een profiel aanmaken en zoeken is gratis!

2. Kan ik mij zonder Facebook aanmelden?
Jazeker! Je kan je aanmelden door op de aanmeld pagina door de volgende gegevens in te vullen: Voornaam, Achtenaam, E-mailadres, Bevestig e-mailadres (hier dus nogmaals hetzelfde e-mailadres), Wachtwoord en Bevestig wachtwoord. Hierna maak je een keuze bij "Wat zoek je", dan vink je aan dat je akkoord gaat met de algemene voor waarden en daarna druk je op "Aanmelden". Hierna heb je een account geregistreerd via de mail. Klik hier om naar de aanmeld pagina te gaan.

3. Ik heb een profiel. Krijg ik vanzelf bericht?
Nee, baasjes en wandelmaatjes moeten zelf actief op zoek gaan naar een match. Zoek op postcode en stuur een bericht als je in contact wil komen. Klik hier om te zoeken. We proberen je wel te helpen door je een bericht te sturen als er nieuwe interessante leden in de buurt zijn.

4. Kan ik zien of mijn bericht is gelezen?
Jazeker! De ander ontvangt altijd een e-mail waarin staat dat jij een bericht hebt gestuurd. Via een link in deze mail komt de ander op de berichtenpagina bij jouw bericht terecht. Je kan zelf controleren of jouw bericht is geopend. Open je gesprek op de pagina "Berichten". Als er rechts onder het bericht "gelezen" staat dan is het bericht geopend. Soms helpt het om nog een keer een berichtje te sturen, maar daarnaast is het aan te bevelen om met meerdere leden contact op te nemen om zo snel mogelijk in contact te kunnen komen.

5. Ik kan niet inloggen, wat nu?
Als je jouw account via de mail hebt geregistreerd dan kun je het beste even jouw wachtwoord wijzigen. Klik hier om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je via Facebook bent geregistreerd, klik dan hier.

6. Ik zoek op postcode, maar krijg geen zoekresultaten, doe ik iets fout?
Bij het zoeken op postcode is het belangrijk dat de gehele postcode inclusief letters wordt ingevuld (zonder spatie tussen de cijfers en letter). Je kan dus bijvoorbeeld zoeken op postcode 1111AB. Als je op de juiste postcode zoekt en meer leden wilt vinden kan je bij sorteer op afstand de afstand vergroten of bij sorteer op activiteit filteren op leden die langer niet online zijn geweest. Klik hier om te zoeken. Vind je echt geen resultaten en woon je niet heel erg afgelegen, laat het ons dan weten en klik hier.

7. Ik wil geen berichten meer ontvangen over nieuwe leden. Kan dat?
Ja dat kan. Op de pagina ’’Notificaties’’ kan je dit zelf aan- of uit zetten (hiervoor moet je wel ingelogd zijn). Vergeet niet op ’’Opslaan’’ te drukken.

8. Ik wil graag met een hond wandelen. Wat kost dit?
Een profiel aan aanmaken, zoeken en berichten sturen is geheel gratis. Je mag Hondjeuitlaten.nl wel steunen met een ambassadeurschap. Je verschijnt dan eerder in de zoekresultaten en krijgt de melding "is ambassadeur" op je profiel. Door jouw bijdrage kunnen we blijven verbeteren en investeren in de groei van Hondjeuitlaten.nl! Samen zorgen we ervoor dat nog meer baasjes en wandelmaatjes met elkaar in contact komen! Ambassadeur wordt je al voor slechts €1,99 per maand. Klik hier om ambassadeur te worden (hiervoor moet je wel ingelogd zijn).

9. Ik wil graag een wandelmaatje vinden voor mijn hond. Wat kost dit?
Een profiel aanmaken en zoeken is gratis. Voor het contact vragen we een kleine vergoeding. Als je iemand hebt gevonden waarmee je in contact wil komen dan kan je een volledig lidmaatschap afsluiten. Met een volledig lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en ontvangen om een kennismaking mogelijk te maken. Ook krijg jij de melding "kan direct reageren" op je profiel waardoor wandelmaatjes eerder contact zoeken. Met een volledig lidmaatschap draag je bij aan de verbetering en groei van Hondjeuitlaten.nl. Samen zorgen we ervoor dat nog meer baasjes en wandelmaatjes met elkaar in contact komen! Je hebt al een volledig lidmaatschap vanaf €2,95 per maand. Klik hier om een volledig lidmaatschap af te sluiten (hiervoor moet je wel ingelogd zijn).

10. Kan ik mijn profiel op inactief zetten?
Ja, als je bijvoorbeeld een match hebt, dan kan je jouw profiel op inactief zetten en aangeven dat je ’’tijdelijk niet zoekende’’ bent. Dit kan je instellen bij de account informatie op de pagina ’’Account’’ (hiervoor moet je wel ingelogd zijn). Vergeet niet op ’’Opslaan’’ te drukken.

11. Kan ik mijn profiel offline halen?
Wil je niet meer in contact komen met een baasje of wandelmaatje? Hopelijk heb je een match kunnen vinden! Je kan jouw profiel offline halen bij de account informatie op de pagina ’’Account’’ (hiervoor moet je wel ingelogd zijn). Vergeet niet op ’’Opslaan’’ te drukken.

Staat jouw vraag er niet tussen?                                                              
Klik dan hier en vul het contactformulier in.                                          
We proberen dan zo snel mogelijk op jouw vraag te reageren
  Noot voor de redactie (pers)
Voor een interview aanvraag o.i.d. Klik hier
 
Copyright © 2014 - 2017 Hondjeuitlaten.nl