Rosa

Rosa zoekt een uitlaatservice in Paterswolde

Hi, ik ben Rosa! Ik hou van korte wandelingen en lange wandelingen. Ik ga goed om met kinderen, andere honden en katten.

Agnes
Hondje van Agnes

Baasje Agnes over Rosa:

Rosa is een zeer gevoelige en zachtaardige hond. Zeven jaar geleden is ze uit Roemeniƫ meegenomen door een stichting. Ze is opgevangen door een Nederlands gezin, waar ze helaas een slechte tijd heeft gehad (trauma). Met spoed werd er gezocht naar een andere plek en op deze manier is Roosje bij mij terechtgekomen. Rosa is dol op andere honden. Ze houdt van lekker buiten wandelen. In huis vindt ze het moeilijk en is ze angstig. Als ze eenmaal een plekje heeft gevonden, wijkt ze er niet meer vanaf. Ik zoek iemand die, net als Rosa, zachtaardig is en die haar met liefde en geduld kan benaderen. Rosa doet geen vlieg kwaad. Ze kan uit angst bevriezen en in elkaar duiken en daarom is het belangrijk dat ze rustig benaderd wordt.

Foto's

Rosa zoekt een hondenliefhebber die:

  • wil uitlaten
  • wil oppassen
  • korte wandelingen wil lopen
  • lange wandelingen wil lopen
Wil je helpen? Stuur een bericht

Rosa woont in Paterswolde

Details

Ras
Mengelmoesje
Leeftijd
Geslacht
Vrouwtje (teef)
Grootte
Middel (10-25 kg)
Gedrag
Gemakkelijk (relax)
Gecastreerd of Gesteriliseerd
Ja

Baasje van Rosa

Agnes

Zoekt contact met: Vrijwilligers

Bekijk profiel Agnes

HondjeUitlaten.nl

Baasjes en vrijwilligers uit de buurt komen eenvoudig met elkaar in contact voor hulp met uitlaten, oppassen of zelfs logeren. Het kan via HondjeUitlaten.nl

Social

Op HondjeUitlaten.nl komen baasjes en vrijwilligers gemakkelijk met elkaar in contact. Houd jij van honden en wil je graag wandelen met een leenhond? Heb jij een hond maar ben je op zoek naar een vrijwilliger? Bij HondjeUitlaten.nl kies je zelf met wie je contact legt door simpelweg een berichtje te sturen naar iemand bij jou uit de buurt. Wees de uitlaatservice of zoek een uitlaatservice in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.